• Om oss

Filtergrossisten.no er et ledende norskeid selskap som leverer rimelige ventilasjonsfilter til både boliger og næringsvirksomhet. Hos oss er det enkelt og trygt for alle å kjøpe ventilasjonsfilter. Vi har et mål at alle ordrer skal være pakket samme dag og kunden skal få disse i posten innen 2 til 3 dager. Vi tilbyr ventilasjonsfilter til de fleste ventilasjonssystemene og skulle det hende vi ikke har det du leter etter, skaffer vi dette innen en uke. 

Vi vet det kan være vanskelig å vite hva filter en trenger til sitt system og derfor er vi alltid tilgjengelig for å hjelpe til med dette. Det er bare å sende oss en mail eller ringe så finner vi ut dette sammen. Er du likevel så uheldig å bestille feil, sender vi deg en returlapp. 

Filtergrossisten.no har mer enn 20 års erfaring innenfor ventilasjon i både bygg og anlegg og vi har kontor og distribusjonslager i Borgundfjordveien 116, 6017 Ålesund. 

Vi har mer enn 200 forskjellige ventilasjonsfilter typer og har ca 20 000 filter på lager til en hver tid. Vi skaffer nye modeller/ spesial filter innen ca 5 dager om disse ikke er lagerførte. 

Filtergrossisten skal være best på kvalitet, miljø og service. Vi ønsker å bli den foretrukne filterleverandøren i Norge ved å stille opp for kundene våre. Vi tilbyr rimelige ventilasjonsfilter og har svært rask levering i hele Norge. 

 

 

Trenger du hjelp til å finne korrekt ventilasjonsfilter?

Send oss en Epost

chat

Chat med oss

x